Handelsbetingelser

Indcheckning foregår fra kl. 14:00 på ankomstdagen og udcheckning senest kl. 10:00 på afrejsedagen, med mindre andet er aftalt.

Annullering af værelser skal altid ske skriftligt ved e-mail (info@onlysleep.dk) senest kl. 12:00 på ankomstdagen for at undgå “no show” regning.

Kunden kan frit og uden udgift annullere bookingen senest kl. 12.00 dagen før ankomst.

Ved annullering senere end denne frist betales bookingen fuldt ud med mindre kunden kan godtgøre, at annulleringen ikke resulterer i et tab for Only Sleep, hvilket kun vil være tilfældet, hvis alle hotellets værelser har været udsolgt i perioden.

Udebliver kunden helt (no-show), sidestilles dette med annullering senere end kl. 12.00 dagen før ankomst, og bookingen skal betales fuldt ud.

Alle priser er inkl. betjening og moms.

Regler for brug af værelset

  • Det er ikke tilladt at ryge på værelset, rygning medfører et gebyr på kr. 1.500,-
  • Det er ikke tilladt at nedtage, de af hotellet, opstillede affekter, så som brandalarm, billeder, lamper, tv, mm. Værelserne kontrolleres dagligt og skulle der være brud på reglementet tillægges et gebyr på kr. 1.500,-
  • Unødig støj som er til gene for hotellets øvrige gæster er ikke tilladt, dvs. at det ikke er tilladt at holde fest eller anden støjende adfærd på værelset.
  • Tyveri meldes til politiet.
  • Der er afrejse senest kl. 10.00 på afrejsedagen, er værelset ikke forladt på afrejsetidspunktet betragtes dette som en forlængelse af bookingen og der opkræves for en ny dag.

Erstatningsansvar:
Parterne er iøvrigt ansvarlige for overholdelse af booking-aftalen i henhold til dansk retsalm. regler med følgende undtagelser: I tilfælde af force majeure og/eller andre ekstraordinære forhold, der ligger udenfor Only Sleep’s direkte kontrol – herunder bl.a. brand, vandskade, strejke/lockout og sygdom hos personale, er Only Sleep berettiget til annullering af aftalen uden varsel og erstatningspligt.

Only Sleep’s erstatningsansvar for aftalens overholdelse kan aldrig overstige bookingens samlede pris, og en eventuel erstatning omfatter ikke inddirekte tab, såsom avancetab. Transport- og rejseomkostninger til alternativ indkvartering dækkes ikke.

Værdigenstande / opbevaring af bagage m.v.:
Only Sleep er ikke ansvarlig for bortkomst eller tyveri af værdigenstande og bagage på værelset eller på hotellet iøvrigt.

Glemte genstande:
Værdigenstande efterladt/glemt på værelset eller hotellet opbevares højest 3 måneder efter afrejse. Eftersendelse af genstande kan ske mod betaling af et ekspeditions- og pakkegebyr på pt. kr. 200 hvortil kommer nødvendig porto eller transportørudgift. Genstande eftersendes kun mod forudbetaling af gebyr og porto, og der kan ikke sendes pr. efterkrav.